Wie ben ik ?

Leer E-foilen en vlieg binnen 1,5 uur over het water als een pro!

Hallo, ik ben Ronald, jouw toegewijde efoil instructeur voor avontuurlijke lessen op de prachtige Westeinderplassen. Als een gepassioneerde watersportliefhebber en gecertificeerde instructeur, breng ik mijn liefde voor efoilen graag over op jou!

Met jarenlange ervaring op het water en een diepgaande kennis van efoiltechnieken, kan ik je helpen om in no-time op te stijgen en te zweven boven het glinsterende water van de Westeinderplassen. Of je nu een beginner bent die net begint of een ervaren rijder die zijn vaardigheden wil aanscherpen, mijn lessen zijn aangepast aan jouw behoeften en vaardigheidsniveau.

Bij elke les staat veiligheid voorop, en ik zorg ervoor dat je comfortabel en vol vertrouwen de efoil-ervaring kunt omarmen. Ontdek de sensatie van vliegen boven het water, omringd door de adembenemende natuur van de Westeinderplassen.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijk avontuur op het water. Laten we samen de wereld van efoilen verkennen en nieuwe hoogten bereiken op de Westeinderplassen!